AMIGO Napisano 2 Styczeń 2008 Autor Napisano 2 Styczeń 2008 Moze koledzy pomoga > Moge sciagnac sobie wykrywke z USA tylko jaka sie opŁaci? Oczywiscie wiem o Cle ale sa na to sposoby ;)Interesuje mnie cos w granicach 1500złplus minus 300 Czy ktos z kolegow ma w tym doswiadczenie ?A moze nie szarpac sie i zakupic Rutusa za te 1100. Wielkie dzieki za jakies rady :)krzysztof
AMIGO Napisano 2 Styczeń 2008 Autor Napisano 2 Styczeń 2008 Brdzo przepraszam prosze o przesuniecie postu w odpowiedni dzial . :(
stangret Napisano 2 Styczeń 2008 Napisano 2 Styczeń 2008 Jesli masz kogos w stanach kto moze ci to przeslac poczta to sprawdz strone www.kellyco.com. Tej oferty przy obecnym kursie dolara nikt nie przebije.pozdrawiam stangret
AMIGO Napisano 3 Styczeń 2008 Autor Napisano 3 Styczeń 2008 Wielkie Dzieki tylko po wpisaniu adresu otwiera mi sie strona dla wielbicieli psow :/ Chyba ze mam jakiesgos Wirusa i komp mi szaleje ;)Krzysztof
stangret Napisano 3 Styczeń 2008 Napisano 3 Styczeń 2008 Faktycznie. Wtakim razie Google wpisz Kellyco i bedziesz mial bezposredni dostep. Niezly jest Garrett w dobrym wypasie a cena to juz cud. pozdrawiamstangret
kopijnik2 Napisano 3 Styczeń 2008 Napisano 3 Styczeń 2008 skorzystaj z linku w dziale sprzętowym w temacie o słuchawkach bezprzewodowych...
AMIGO Napisano 3 Styczeń 2008 Autor Napisano 3 Styczeń 2008 Kolego stangret Mozesz powiedziec Ktory według ciebie z garetow na tej stronie Kellyco jest tak interesujacy. Oczywiscie porownam sobie ceny tu i w polsce ale to bedzie moj pierwszy sprzet :] Prosze o zrozuemienie:]Wielkie dzieki z gory ;
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.