MTC Napisano 16 Styczeń 2004 Autor Napisano 16 Styczeń 2004 Witam -- czy możecie opisać Fishera CZ7(jesli ktos zna ten wykrywacz),jakie ma + i jakie (-) - jak sie sprawuje w różnych warunkach atmosferycznych itp. ? i ewentualnie o Fischer 7a Pro.Za odp z góry dziekuje.PozdrawiamMTC
kryzys1945 Napisano 16 Styczeń 2004 Napisano 16 Styczeń 2004 WitamWidziałem go dwa razy w akcji przy poszukiwaniu militariow i zauważyłem jedne plus(co nie znaczy,że nie ma ich więcej,ja po prostu zauwazyłem ten jeden):po przejechaniu nad czymś mój wykrywacz (pi rodzimej produkcji) wskazał podłuzny jeden przedmiot,a kumpel po przejachaniu tym fisherkiem stwierdził ,że to jest kilka przedmiotów obok siebie,jak zaczalem kopac okazało się,że były to odlamki blisko siebie wzdłuż.To tyle co mi się rzuciło w oczy i spodobało,gdyz tego nie uświadczam na swim wykrywaczu.pozdrawim
Gość Napisano 16 Styczeń 2004 Napisano 16 Styczeń 2004 Sprawuje się dobrze właśnie obecnie nim szukam i jestem bardzo zadowolony z fantów(monety,militaria) ,które wykopałem.Polecam!
hawk21 Napisano 23 Styczeń 2004 Napisano 23 Styczeń 2004 WitajciePracowalem na tym wykrywaczu 1,5 roku.Byl to moj pierwszy wykrywacz. Po pierwsze jest bardzo trudny jak na poczatek.Do tego zle jest wywazony.I cholernie energochlonny.NA 2 akumulatorkach 9v - 160 mAh okolo 5 - 7 godzin ciaglej pracy.Tyle o minusach. Poza tym dosyc dobry zasieg.Mozliwosc dokladnego namierzenia malego przedmiotu.Obecnie pozbylem sie tego modelu.Zastanawiam sie co kupic. Podobno wczesniejszy model CZ 5 lub 6 ma prawie takie same osiagi.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.