pablo Napisano 28 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2007 Witammoje pierwsze sreberka , niestety w takich stanach jak na foto:(czym je doczyścić , może jeszcze coś z nich będzie.Moczyłem dwa miechy w oliwce ale chyba nie tędy droga:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo Napisano 28 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2007 druga strona monet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matrix14xxx Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 pomocz z 2 tygodnie w oliwce z oliwek a pozniej pasta do zebow i szczoteczka efekty zaskakujace.Ale pamietaj zadnych kwaskow cytrynowych acetonow itd...Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo Napisano 28 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2007 w oliwce od dwóch miesięcy zalegały , ale umyte szczoteczka bez pasty:) spróbuję jeszcze z pasta po ponownym zaoliwieniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 W ostateczności amoniak (rostwór 20-50%). Jednak lepiej cierpliwie poczekać i moczyć w oliwce. Można jeszcze autolize (alu + woda z solą).Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misia Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 około 1% roztwór tiomoczika w wodzie, ale najpierw proponuje sprawdzic na czymś innym. W zależosci od stopu, zabrudzenia itp, stosuje sie rożne steżenia. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 A moze najlepiej i najprosciej kupic płyn do czyszczenia sreber?Ja tak zrobiłem i efekt wielce zadawalający.PozdrawiamZwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 Acha...Cena 5 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.