Gość Napisano 1 Lipiec 2002 Share Napisano 1 Lipiec 2002 Była to kopia, sprzedawali je po 150 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Lipiec 2002 Share Napisano 1 Lipiec 2002 Hello! Może ktoś z was, był na zlocie w Darłowie i zwrócił uwagę na panzerfausta, którego miał jeden ze zlotowiczów. Jestem bardzo zainteresowany czy to był pusty oryginał, czy kopia. Bardzo chciałbym coś takiego mieć w domu i nie specjalnie zależy mi na oryginale. Może więc ktoś w Polsce robi imitacje np. dla grup odtworzeniowych. Niektórzy mają w korytarzu takie stojaki na parasole, ja chciałbym do takiego stojaka wsadzić sobie panzerfausta. Pomóżcie mi, powiedzcie skąd go LEGALNIE zdobyć. POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Lipiec 2002 Share Napisano 2 Lipiec 2002 Po 130 zł też był... Wyglądał jak pomalowany olejną wykop(?!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Lipiec 2002 Share Napisano 2 Lipiec 2002 O! To sympatyczna wiadomość! Dziękuję wam serdecznie za info. Ale może wiecie jeszcze kto to produkuje? Jakiś adres, telefon, email, albo chociaż nazwa firmy i miasto? Bardzo proszę o pomoc.Przy okazji, jeszcze zdradzę wam, że na Jarmarku Świętojańskim widziałem wykop panzerfausta za 150 zł. Może ten sam był potem w Darłowie, bo się nie sprzedał? W każdym razie miał papierową naklejkę na głowicy i to czytelną i spore wżery z rdzy. Wiec trochę się dziwię, że zardzewiał, a kartka została. Może podróba? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Lipiec 2002 Share Napisano 9 Lipiec 2002 Repliki z tego co słyszałem będą na jarmarku Dominikańskim w Gdańsku.A jeden z Faustów darłowskich był w stanie wyrzucić i odpalić świecę dymną - fajny bajer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Lipiec 2002 Share Napisano 17 Lipiec 2002 Panie Kmicic! Jakieś szczegóły? Co to za kopie, jak są skonstruowane i czy fajne? I po ile? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.