Gość Napisano 1 Lipiec 2002 Napisano 1 Lipiec 2002 Hello! Może ktoś z was, był na zlocie w Darłowie i zwrócił uwagę na panzerfausta, którego miał jeden ze zlotowiczów. Jestem bardzo zainteresowany czy to był pusty oryginał, czy kopia. Bardzo chciałbym coś takiego mieć w domu i nie specjalnie zależy mi na oryginale. Może więc ktoś w Polsce robi imitacje np. dla grup odtworzeniowych. Niektórzy mają w korytarzu takie stojaki na parasole, ja chciałbym do takiego stojaka wsadzić sobie panzerfausta. Pomóżcie mi, powiedzcie skąd go LEGALNIE zdobyć. POZDRO
Gość Napisano 2 Lipiec 2002 Napisano 2 Lipiec 2002 Po 130 zł też był... Wyglądał jak pomalowany olejną wykop(?!)
Gość Napisano 2 Lipiec 2002 Napisano 2 Lipiec 2002 O! To sympatyczna wiadomość! Dziękuję wam serdecznie za info. Ale może wiecie jeszcze kto to produkuje? Jakiś adres, telefon, email, albo chociaż nazwa firmy i miasto? Bardzo proszę o pomoc.Przy okazji, jeszcze zdradzę wam, że na Jarmarku Świętojańskim widziałem wykop panzerfausta za 150 zł. Może ten sam był potem w Darłowie, bo się nie sprzedał? W każdym razie miał papierową naklejkę na głowicy i to czytelną i spore wżery z rdzy. Wiec trochę się dziwię, że zardzewiał, a kartka została. Może podróba? Pozdro
Gość Napisano 9 Lipiec 2002 Napisano 9 Lipiec 2002 Repliki z tego co słyszałem będą na jarmarku Dominikańskim w Gdańsku.A jeden z Faustów darłowskich był w stanie wyrzucić i odpalić świecę dymną - fajny bajer.
Gość Napisano 17 Lipiec 2002 Napisano 17 Lipiec 2002 Panie Kmicic! Jakieś szczegóły? Co to za kopie, jak są skonstruowane i czy fajne? I po ile? Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.