pioniu73 Napisano 16 Grudzień 2007 Autor Napisano 16 Grudzień 2007 Witam ...Temat stary jak świat,ale nie mogę tego wyszukać np podpinka , fasunek
Rahirha Napisano 16 Grudzień 2007 Napisano 16 Grudzień 2007 Cześć. Pioniu ja kiedyś nasmarowałem natłuściłem" skórę bezbarwną pastą do butów i na słoneczko. Skóra pociemniała. To taki prosty sposobik, pewnie forumowicze mają inne złote sposoby i podzielą się nimi z tobą. Pozdrawiam i sam chętnie poczytam.
der_bartosz Napisano 23 Grudzień 2007 Napisano 23 Grudzień 2007 Najprostszym i najbardziej skutecznym sposobem jest natarcie skóry olejem nawet zwykłym (kuchennym) tylko, że po pewnym czasie skóra lekko twardnieje, najlepszy jest taki do maszyn, skórka jest miękka i ładnie postarzona. Pozdrawiam
Cyrograf15 Napisano 23 Grudzień 2007 Napisano 23 Grudzień 2007 Stara skóra zwykle jest między innymi poprostu brudna. Dobry efekt w związku z tym daje natarcie przepracowanym olejem silnikowym. Oleje jadalne z czasem jełczeją, nie nadają się.Wojtek
thomson Napisano 24 Grudzień 2007 Napisano 24 Grudzień 2007 Wytargaj ją po popiole - to daje efekt. _/
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.