pioniu73 Napisano 16 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2007 Witam ...Temat stary jak świat,ale nie mogę tego wyszukać np podpinka , fasunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rahirha Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 Cześć. Pioniu ja kiedyś nasmarowałem natłuściłem" skórę bezbarwną pastą do butów i na słoneczko. Skóra pociemniała. To taki prosty sposobik, pewnie forumowicze mają inne złote sposoby i podzielą się nimi z tobą. Pozdrawiam i sam chętnie poczytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 23 Grudzień 2007 Share Napisano 23 Grudzień 2007 Najprostszym i najbardziej skutecznym sposobem jest natarcie skóry olejem nawet zwykłym (kuchennym) tylko, że po pewnym czasie skóra lekko twardnieje, najlepszy jest taki do maszyn, skórka jest miękka i ładnie postarzona. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 23 Grudzień 2007 Share Napisano 23 Grudzień 2007 Stara skóra zwykle jest między innymi poprostu brudna. Dobry efekt w związku z tym daje natarcie przepracowanym olejem silnikowym. Oleje jadalne z czasem jełczeją, nie nadają się.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 24 Grudzień 2007 Share Napisano 24 Grudzień 2007 Wytargaj ją po popiole - to daje efekt. _/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.