wojtekanka Napisano 18 Grudzień 2007 Napisano 18 Grudzień 2007 czesc , mieszkam w anglii i bardzo duzo czsu spedzam na aukcjach i powiem ci , ze mozna za naprawde fajne pieniadze wyrwac sprzety naprawe extra, jak bym mial wydac w Polsce 869 na ace to za te cene w anglii mozna kupic np x terrke, minelaba sorv gt,fishera id, gareta 1350 itd, trzeba tylko dobrze czaic bo oferty szybko znikaja.Pozdrawiam
michal123456789 Napisano 18 Grudzień 2007 Autor Napisano 18 Grudzień 2007 Wiem,wiem...zdazylem juz to zauwazyc ale thx :) :P Ja na powaznie zastanawiam sie nad 2 wykrywkami : White's 6000 Di Pro SL i 5900 :)(Jestem po smetku i wolalbym chyba reczne dostrajanie do gruntu - 5900:P ,chyba ze w 6000 auto dostrajanie wyglada inaczej niz w hs 3 tj. jak ciagly sygnal w sluchawkach,zabawa w zdadywanki czy to metal czy nie...itp. :P - w smetku chodzilem na manual i dysc. jak cosik :P) W ostatecznosci whites classic 5 :(
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.