pol Napisano 11 Styczeń 2004 Autor Napisano 11 Styczeń 2004 Witam wszytkichCzy moze ktos z was szukał w okolicach Lubniewic i Rudnicy w Lubuskim.A jeśli tak to powiedzcie z jakimi skutkami.Bo jest tam kilka dośc fajnych starategicznych krzyżówek i jak sadze można by sie pokusić.No ale czekam na wasze opinie i komentarze.pozdro pol
piterb1 Napisano 11 Styczeń 2004 Napisano 11 Styczeń 2004 jest tam niedaleko pewnej krzyzowki paru rozgrzebanych szkopów. duzo kosci buty wh skora wczesciach motocyklisty, skorki od pleckow i inych dupereli troche guzikow , lusek lebela i mausa, jakies bandaze itp. ktos trafl paru szkopow i ich troche porozrzucał. pozdr
pol Napisano 11 Styczeń 2004 Autor Napisano 11 Styczeń 2004 piterb1 ,a czy ty tam szukałeś??A masz moze info gdzie to jest konkretniej , bo robie mały plan sytuacyjny i przydałoby sie wiedziec.Jak bys chciał wymienic sie info na te tematy to moze priv lub gg 3733489 pozdro pol
marecki1341 Napisano 11 Styczeń 2004 Napisano 11 Styczeń 2004 piterb1 możesz mi też napisać na imeil gdzie to jest dokladnie muj imeil marecki1340@wp.pl zgury dziękuje za informacjepozdromarecki
piterb1 Napisano 12 Styczeń 2004 Napisano 12 Styczeń 2004 co panowie jakas grupa lubuska:)od krzyzowki na gorzow na skwierzyne pare kilosow i po prawej stronie kawalek transzei - wyciagnalwm tak tylko pare guzikow i naboi lebela i jakis ebonit od radoistacji czy detonatora. ruski atkowaly od tyłu kantratakujacych szkopow na skwierzyne ale szli od rudnicy wzdloz warty i tam ich kropili. a ci rozgrzebani kolesie to volksturm z mru.moj mail piterb1@op.plpozdr
Gość Napisano 19 Styczeń 2004 Napisano 19 Styczeń 2004 Witam!Jeżeli chodzi o krzyżówkę drogi z Skwierzyny na Lubniewice i Gorzów Wlkp, znajdowała się tam kiedyś karczma przy drodze,po drugiej stronie zniszczona leśniczówka.Na krzyżówce znajdowało się działko ppc,trafiliśmy w okolicy resztki ekwipunku,ładownice amunicja broń itp.Przy zn leśniczówce klamra SA mała i odznaka za szturm SA.PozdrawiamPERKUN
pol Napisano 19 Styczeń 2004 Autor Napisano 19 Styczeń 2004 No , no Perkun chyba jednak nie chcesz powiedzieć w ten sposób , że wyciągneliście już tam wszytko ;)O tej leśniczówce to wiem , ale jest już tak przeryta , że szkoda gadać , a te fanty SA to trafiliście konkretnie na leśniczówce , czy na polu?A wogóle to jak se daliście rade z leśniczym???A to moze jeszcze jedno pytanie , gdzie konkretnie stało to działko?Chyba nie chcesz mi powiedzieć , że na samej krzyżówce.A tak wogóle kiedy tam kopaliście , bo możliwe , że to właśnie o waszej ekipie słyszałem i co konkretnie trafiliście , oprócz tego co pisałeś , może jakieś nieśmiertelniki jeśli tak to byłbym bardzo wdzięczny za podanie napisów z tych blaszek.P.S.Jeśli nie chcesz na forum to pisz na priv: platrix22@wp.plz góry dzięki pozdro pol
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.