Skocz do zawartości

prospektor

justomen

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Panie armand. prosze znaleźc argumenty techniczne a nie szydercze. i Boga nieprzywołuj bo jest to błacha sprawa. podejrzewam ze piszczałka wydaje dzwiek o takiej czestotliwosci ze po jego wyłączeniu pozostaje w uszach dziwny oddzwiek.(jakbym przyłożył morska muszle do ucha).I proszę niewysyłac nikogo do lekarzy.
teraz zobaczyłem ile jest krytyki na temat wykrywaczy armanda. a niepomyslał Pan o rozbudowie instrukcji?
niektórzy urzytkownicy np. ja nierozumieja niektórych okreslen technicznych. Moze instrukcja pokazowa w formie płyty cd? albo kilka obrazków do instrukcji? tak sprytnie Pan wyszukuje porównania cyt.jak dopnie sie cysterne do malucha to kule ziemska sie objedzie" Niewszyscy są tak biegli w technice jak Pan. ja chodziłem z prospektorem 2 tyg zanim rozpracowałem dyskryminacje. 4 tyg zanim zobaczyłem naczym polega statyk. i wciaz dowiaduje sie cos nowego. niejestem złosliwym typem, czasem popełniam błedy, chyle czoło i słucham. wiec prosze powaznie podejsc do spostrzezen typu szum w uszach. słuchawek uzywam sporadycznie i nienosze ich bezposrednio na uszach.wole słyszec co dzieje sie w moim otoczeniu np. w lesie gdzie jest dużo dzikiej zwierzyny.
  • Odpowiedzi 58
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
ARMAND MILCZY? milczy ten co niema racji. przegladałem instrukcjje do innych wykrywaczy. Musze stwierdzic że instrukcjja do modeli MD-kowskich jest bardziej rozbudowana, a to nienajlepsze wykrywacze.J chodze z Prospektorem i stwierdzam ze niejest najgorszy ale do wielu nastawien trzeba dochodzic samemu. laikowi potrzebna jest bardziej rozbudowana instrukcja i słowniczek niektórych terminów uzywanych przez echników elektroników"Armand no przecież dla kogo produkujesz swoje wykrywacze? chyba nie dla tych co moga sami sobie taka wykrywkę,a moze lepszą zrobic.
Napisano
Pisze zwarte i krótkie instrukcje, bo ludzie i tak ich nie czytają dokładnie. Nawet nie czytają tych krótkich, odnoszę wrażenie, że większości ludzi czytanie męczy. Twierdzę tak, bo mam zadawane proste pytania, na które są odpowiedzi w instrukcji. Często otrzymuję pytanie, jak ustawić gałki, bez wnikania w sens pracy wykrywacza.
Milczałem, bo wyjechałem na tydzień na narty.
Nie trzeba nic rozpracowywać, wystarczy zadać pytanie emailem lub zadzwonić, udzielam porad technicznych.
Obecnie w Dominatorze jest dłuższa instrukcja z fotkami panelu sterownika, ale w Dominatorze, to jest nieco wyższa szkoła jazdy, np. dwa rodzaje dyskryminacji, dwa rodzaje progu dźwięku.
Generalnie jest nieraz ciężko wytłumaczyć np. na czym polega praca statyczna i dynamiczna, to najlepiej zobaczyć.
70% poszukiwaczy ma zaległości z podstawówki i nie rozróżnia metali kolorowych od żelaznych, a na stal [żelazo] mówią metal". I wtedy ciężko im wytłumaczyć cokolwiek.
Co do adapterów w HSie, to po założeniu zmienia się pojemność baterii i wykrywacz nie będzie pracował całe lato, tylko tyle co mój, a więc piernik jest bliki wiatrakowi. Polecam więc zakładać adaptery i nosić w nich powietrze z nadmiernie dużą obudową sterownika.
Napisano
Nie ma co,dbasz o klijentelę i potencjalnych nabywców obrażając 70% z nas
Z resztą doradzasz? Chłopie jak ci wysłałem mail-a z konkretnym pytaniem to mnie zbyłeś jak zdechłą rybę!!!
Napisano
70%" zamiast się obrażać, powinna otworzyć książkę do fizyki. W Polsce szkoła jest obowiązkowa, chyba do 18 roku życia i warto z tej szansy korzystać, zamiast się potem obrażać na prawdę o sobie.
Napisano
Kto tu pisze o obrażaniu się ja pisze że TY obrażasz.
Widać pojęcie aluzja" jest ci obce :)

Masz fajny dar do wywracania kota ogonem może minąłeś się z powołaniem i powinieneś zostać politykiem :)
Robiłeś jakieś badania w stylu cbop-u czy znasz osobiście te 70% że tak stwierdzasz?

Barba non facit philosophum !
Napisano
W związku z tym, że dyskusja utraciła wątek techniczny informuję, że nie będę uczestniczył w wciąganiu mnie w niepotrzebne spory natury emocjonalnej.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie