Gość Napisano 30 Czerwiec 2002 Napisano 30 Czerwiec 2002 Czy ktos z Was czytal ksiazke Aniszewskiego o Riese? O czym jest, mozecie podac przynajmniej tytuly rozdzialow.Warto kupic?max
muzzy Napisano 30 Czerwiec 2002 Napisano 30 Czerwiec 2002 Ja kupilem swoj egzemplarz w sztolni w Rzeczce.
Gość Napisano 1 Lipiec 2002 Napisano 1 Lipiec 2002 Podobno mieli w Pelcie w zeszłym tygodniu (ja osobiście nie zauważyłem, mimo kilkukrotnych wizyt), ale mówią, że mają jeszcze mieć.
Gość Napisano 1 Lipiec 2002 Napisano 1 Lipiec 2002 opis kompleksu (historia powstania), opis poszczególnych części kompleksu z rysunkami, aktualizacja, fajne zdjęcia (wreszcie cokolwiek widać), końcowe rozdziały nt zagadek, problemów i sprawy otwarte",aktualne hipotezy ze wskazaniem za i przeciw. w pd Polsce było, jakaś wysyłkowa powinna już mieć w ofercie.
Gość Napisano 1 Lipiec 2002 Napisano 1 Lipiec 2002 Do Grzesia:tez bylem w Pelcie i jakos nie znalazlem...
Gość Napisano 2 Lipiec 2002 Napisano 2 Lipiec 2002 książka jest do kupienia w ksiegarniach ossolineum". Na dworcu we Wrocławiu. W Krakowie. Dystrybutorem ksiażki ( wysyłkowo ) jest Hisco !!Jesli choć trochę interesujesz się Riese" musisz to mieć :-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.