Pit_100 Napisano 8 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2007 Jak można zakonserwować i oczyścic niemiecki pagon wyjęty z ziemi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rakietnica Napisano 10 Grudzień 2007 Share Napisano 10 Grudzień 2007 zaloncz foto to poradze,czesc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit_100 Napisano 15 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2007 Jedna strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit_100 Napisano 15 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2007 I druga. Przy okazji, może ktoś wie czy to pagon majora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit_100 Napisano 18 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2007 Jak konswerujecie wykopane pagony?? Może ktos jakiejs porady udzielic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rakietnica Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Tu jest problem ,jak widzwe na foto , sa wykonane z wlukna metalowego jak mosiadz albo miedz powlekana zlotem np,zacznij ,garnek nierdzewka ,folia aluminiowa kuchena 2 warstwy na dno garnka ,roztwor lyzka soli ,2 sody kuchenej ,ocet 1/2 szklanki, roztwor musi byc goracy ,po jakims czasie wymien folie ( skorodowana) na nowa. Napisz jaki wynik .ps : delikatni czysc pedzlem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rakietnica Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 ++++ woda destylowana 05 litra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit_100 Napisano 19 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2007 Nie uszkodzi się przez gorącą wodę, np nie skurczy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 Osobiście ograniczył bym się do umycia w wodzie z detergentem. Może delikatnie szczoteczką? Rakietnica swą metode jak widze poleca do wszystkiego, nie testowałem jej ale moje wątpliwośći rosną. Może w święta pobawie się w testy.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit_100 Napisano 19 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2007 Ja również obawiam się o efekt tej metody, a nie chcę jej na tym pagonie testować:) Umyje pod wodą ze szczoteczką:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rakietnica Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 jerzeli sa obawy ( za agresywny ) ,to spruboj Borax domowy z woda goraca+ soda to jast bardzo slaby przepis.Metoda no-1 jest najtansza i najbardziej delikatna sa inne przemyslowe ale one nieraz sa zbyt agresywne.najpierw zastosuj test na fragmecie pogonu np: zanurzony 1cm i obserwoj ,powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.