dragon-88 Napisano 5 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2007 Jestem na forum nowy i rozpoczynam temat rekonstrukcji. Prosze szanownych kolegów o pomoc w temacie jaki\\odcień kolor miała parta parta pasków do puszki od niemieckiej maski przeciwgazowej. Pozdrawiam dragon-88 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FALKE-63 Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 Może ten link coś ci pomoże w tym temacie.. http://www.mp44.nl/equipment/gas_mask.htmPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 Piaskowe, oliwkowe, jasnobrązowe i różnorakie wariacje tychże kolorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FALKE-63 Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 Dragon, dorwałem ostatnio partę w ciemnym odcieniu feldgrau. Jeżeli potrzebujesz napisz na priva. Postaram się o taki pasek dla Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragon-88 Napisano 5 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2007 dziękuje FALKE-63 napewno napisze .Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johann Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 Falke, czy ta sprawa z paskiem aktualna? też by mi sie przydał kawałek takiego parcianego paska... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FALKE-63 Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 Johann - Niestety, nie jest już aktualne z tymi paskami parcianymi ale..., napisz do mnie na priva.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.