Gość Napisano 28 Czerwiec 2002 Napisano 28 Czerwiec 2002 cos ostatnio towarzystwo poszukiwawcze ucichlo lub wrecz zeszlo do podziemia :)co sie stalo z eksploracja niesmiertelnych tematow - Slezy, Ludwikowic, Cieplic, Karpacza, Zakretu Smierci, Piechowic???czyzby cale zloto juz wydobyto?pozdrrk
Gość Napisano 30 Czerwiec 2002 Napisano 30 Czerwiec 2002 Facet ty nie jesteś poszukiwacz tylko pisarz. Pisz swoje a nie podpytuj innych.
Gość Napisano 30 Czerwiec 2002 Napisano 30 Czerwiec 2002 a kto ci takich glupot naopowiadal?przyznam sie ze mnie wkurzyles. taki byl zamiar? to sie powiodl. podpiszesz sie czy ma byc Mc? Mc to Maly Cwok?Haslo rzucilem bo dawno nikt nie pisal na tem temat a podpytywac nie musze by zdobyc informacje. jesli sadzisz ze ktos na forum napisze mi ze w Kamiennej Gorze bylo 5 kompleksow z czego 2 sa dzis nie znane to musisz byc uczniem 4 klasy SP.ale ludzie...
Gość Napisano 30 Czerwiec 2002 Napisano 30 Czerwiec 2002 O właśnie, Kamienna Góra, z ust (klawiatury???) mi to wyjąłeś!Co sądzicie o schronie na G. Parkowej, nieco powyżej pomnika więźniów KL, na skraju polany. Wygląda z pozoru jak każdy mały cylindryczny schron-beczka obserwacyjny ale, pomijając, że jest inny od tych, które widziałem - ma DWA wejścia, na przestrzał. A więc schron, czy wylot kanału wentylacyjnego? :-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.