muslim Napisano 7 Styczeń 2004 Autor Napisano 7 Styczeń 2004 W związku z postem Melona o łuskach mam propozycjie aby zreorganizować dział linków - militaria.Ułatwiło by to poszukiwania i stworzyło ciekawą baze.Można by to podzielić np na:Broń palnaBroń białaŁuskiHełmyEkwipunekBroń pancernaLotnictwoMarynarkaGrupy rekonstrukcyjneosobno strony ogólne itd. itpCo wy forumowicze o tym sądzicie?
mietek Napisano 7 Styczeń 2004 Napisano 7 Styczeń 2004 Nie tylko militaria, ale całe linki.Np oddać też np. okresy histryczne: 1 wojna, 2, napoleońskie itp.
Monsun Napisano 8 Styczeń 2004 Napisano 8 Styczeń 2004 Witam,pomysł muslima jest bardzo dobry. W ten sposób unikniemy wielu zapytań na forum, dotyczących poszczególnych części ekwipunku. Jeśli Bocian się na to zgodzi, to trzeba pamiętać również o tzw. powiadamiaczu o nowościach. Tak żebyśmy wiedzieli, że danego dnia ktoś dodał nowego linka. CO wy na to?PozdrawiamMarcin
wolff Napisano 8 Styczeń 2004 Napisano 8 Styczeń 2004 Ja jestem za myślę że to ułatwi poruszanie się po stronie,ale wszystko zalerzy od góry. poz.wolff
Szefo Napisano 8 Styczeń 2004 Napisano 8 Styczeń 2004 też popieram kolegów, mała segregacja by się przydała, będzie się wygodniej poruszać po wszystkimpozdrSzefo
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.