hary01 Napisano 25 Listopad 2007 Autor Share Napisano 25 Listopad 2007 Witam. Może ktoś zabrał by mnie ze sobą na wykopki. Bardzo bym chciał pojechać . Pozdrawiam. Jestem z Rzeszowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 27 Listopad 2007 Autor Share Napisano 27 Listopad 2007 Szanowni Koledzy może ktoś podszkoli amatora w terenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bagnetSS Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 hehe chlopie to nie ogloszenia towarzyskie,nie pros, tutaj sie trzeba wkrecic a nie plakac Bardzo bym chcial pojechac"-hehe pewnie nawet prawka niemasz ,narazie poczytaj o histori naszego regionu pozniej sie pomysli,acha i wykrywke kup wreszcie:-0pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2007 Witaj bagnetSS co do prawka to jestem zawodowym kierowcą, awykrywke kupie już sie zastanawiam jaką. Fajną masz chatke jeżeli na tym zdjęciu to oczywiście Twoja. Acha, nie odpowiedziałeś mi na pytanie w dziale o bobrownictwie podkarpackim. A teraz już zlikwidowano ten wątek. Pozdrawiam.hary01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maksiu Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 ktoś coś znalazł ciekawego na wykopkach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.