pupil Napisano 27 Czerwiec 2002 Autor Napisano 27 Czerwiec 2002 szukam chetnego sponsora jesli czytasz odkrywce to wiesz o co chodzi-poprzedni numer..planuje rekonesans a ze nie stac mnie..wiec moze ktos sie chce zalapac przy okazji sponsorujac sprawe-nadmieniam ze w przypadku znalezienia..choc watpei ze jescze sa to znalezisko oddajemy do muzeum wiec zero zysku ot zabawa i przygoda czekam do niedzieli pod mailem pupi13@interia.pl
Gość Napisano 27 Czerwiec 2002 Napisano 27 Czerwiec 2002 A do którego muzeum miałbyś zamiar oddać owe fany?
pupil Napisano 28 Czerwiec 2002 Autor Napisano 28 Czerwiec 2002 do takiego z ktorego nie powedrowalyby na gielde lub na net..znam takie do ktorych dobrali sie znudzeni eksploratorzy...weterani oddawanli swe skrwawione pamiatki..a leszcze je kradli i handlowali...ech..co za kraj..czemu uczciwi sa zawsze w mniejszosci?
vonadamski Napisano 28 Czerwiec 2002 Napisano 28 Czerwiec 2002 Jeśli chciałbyś pupil to ja mogę pomóc Ci w poszukiwaniach akurat mieszkam dość blisko bo w Dęblinie. Jeśli chodzi o sponsoring to niestety ja biedny jestem:(
pupil Napisano 28 Czerwiec 2002 Autor Napisano 28 Czerwiec 2002 ale za to jestes spoko..:))ile masz lat i czym sie zajmujesz?
Gość Napisano 29 Czerwiec 2002 Napisano 29 Czerwiec 2002 wracajac do pytania o muzeum - no OK, ale ja nie pytam do jakiego tylko do ktorego (konkretnie) :) W Warszawie, Kutnie, Sochaczewie?
pupil Napisano 30 Czerwiec 2002 Autor Napisano 30 Czerwiec 2002 nie dzielmy skory na niedzwiedziu..najpierw przygoda potem zmartwienie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.