Skocz do zawartości

walkowany temat,jaki sprzet.

smentek1981

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Czesc,
wiem ze pytanie to bylo walkowane na forum pewnie setki razy,ale chodzi o dobry wykrywacz na monetki ale rowniez na militarke do 1000zlotych,z racjii ze ceny teraz spadly to moze cos dobrego mozna by wyrwac,jak mozna to dajcie linki do ciekawych Waszym zdaniem aukcji,jak nie mozna to napiszcie jakie jest wasze zdanie.
I takie pytanie laika czy sa takie wykrywacze ze pokazuja ksztalt przedmiotu pod ziemia?chodzi mi o cos takiego jak fishfinder,jezeli takie istnieja to prosze o nazwy,
pozdrawiam smentek.
Napisano
Jeśli to Twój pierwszy sprzęt, to raczej nie zaczynaj od Solarisa. Pewnie znajdzie się kilka osób z kontrargumentami, ale takie jest moje zdanie.Pozdrawiam
Napisano
Witam.Ja mam kumpla który właśnie zaczął z solarisem i bardzo dobrze sobie z nim radził a wyniki miał zadziwiające,jak najbardziej polecam solarisa początkującym.
  • 2 weeks later...
Napisano
coś doradzę , poczytaj trochę wątków o różnych wykrywaczach . sam będziesz wiedział co kupić , tutaj dostałeś odpowiedzi żeby kupić rutusa . zresztą to już normalka ...
Napisano
A ja nie polecam Ci smętka na monetki raczej zdecydowanie odradzam jest wiele wykrywaczy dostosowanych do szukania monetek i kolorków.
Smętek dobry na militarke a na monetki bym odradził Ci jesli znajdziesz monetke to bardzo cięzko o lokalizacje smętkiem .Trzeba nim szukać w mało zaśmieconym terenie, jesli trafisz na miejsce z dużą ilością śmieci to się nakopiesz na darmo i się mozesz zniechęcić.
Zostaw smętka na militarke .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie