pol Napisano 4 Styczeń 2004 Autor Napisano 4 Styczeń 2004 Cze wszytkimPoszukuję informacji na temat działań wojennych na Ziemi Lubuskiej pod koniec wojny (styczeń - maj), szczególnie interesują informacje na temat:czy w okolicach Gorzowa toczyły się wogóle jakieś walki i czy warto się by pokręcić po naszych lasach , czy może zmienić kierunek i szukać , gdzieś indziej.z gory dzięki za pomoc pozdro pol
toto Napisano 5 Styczeń 2004 Napisano 5 Styczeń 2004 Dobre pytanie,też jestem zainteresowany.Mieszkam w Gorzowie i dopiero zaczynam.Jestem przed zakupem wykrywki i do końca nie wiem co kupić?Wacham się między RUTUS,DUKAT,MIRAKL38CX
pol Napisano 6 Styczeń 2004 Autor Napisano 6 Styczeń 2004 Broń sie kupowac dukata , nie wiem jak pozostałe , słyszałem tylko ze Rufus jest niezły na drobnicę , ale za nim kupisz dukata , to przeczytaj najpierw wypowiedzi z forum.pozdro pol
watorresbo Napisano 6 Styczeń 2004 Napisano 6 Styczeń 2004 witamPol proponuje przejrzenie Ci kalendarium twojej miejscowości i okolic a także inne kroniki jak masz dojście znajdziesz tam bardzo wiele istotnych informacji z datami oczywiście o które już będziesz m.ógł się zachaczyćpozdrawiam - mariusz
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.