Gość Napisano 27 Czerwiec 2002 Napisano 27 Czerwiec 2002 Zona ciągnie mnie na wczasy do Ustki , a żeby się nie nudzić pokopałbym trochę . Tylko nie znam terenu . Może ktoś w sposób nawet b.ogólny podpowie ? Dzięki.
Gość Napisano 27 Czerwiec 2002 Napisano 27 Czerwiec 2002 Bunkry w drodze na plażę, przy samej jednostce ( płot z obu stron dróżki ale są dziury). Szczególnie polecam lewą stronę za rzeczką (smródka), mało eksplorowana. Kumpel przywiózł statyw od lornety nożycowej w świetnym stanie. Wydaje mi się że bunkry przedwojenne lub wojenne ale nie mam pewności. Cholera ktoś się loguje na mnie !!! Peter
Gość Napisano 28 Czerwiec 2002 Napisano 28 Czerwiec 2002 Panie Piotrze dzięki za wiedzę . Może się spotkamy .Jeżeli to możliwe proszę o namiary . adaak@polbox.com
Toper Napisano 28 Czerwiec 2002 Napisano 28 Czerwiec 2002 Witam.Zobacz na stronęhttp://www.poszukiwanieskarbow.com/ustka.htmlSa tam zdjęcia tych bunkrów i mapka Ustki z ich położeniem.
Gość Napisano 30 Czerwiec 2002 Napisano 30 Czerwiec 2002 Kopałem przy tych bunkrach tydzień temu i nic nie znalazłem. Teren mocno przeszukany, pełno dołków.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.