poszukiwacz666 Napisano 15 Listopad 2007 Autor Napisano 15 Listopad 2007 Chcialbym kupic wykrywacz jestem poczatkujacy pare razy chodzilem ze sprzetem kumpla co poradzacie mi na poczatek do szukania militarki?Bo wole zainwestowac w sprawdzony sprzet przy modelu podajcie orientayjan cene bede bardzo wdzieczny
saper132 Napisano 15 Listopad 2007 Napisano 15 Listopad 2007 a za jaka cene chcesz kupic wykrywke jak chcesz dobra i tania na militarke to kup se hs-3 smetek kosztuje okolo 850zl(nowy)pzdr
saper132 Napisano 15 Listopad 2007 Napisano 15 Listopad 2007 ja osobiscie uzywam MD3010 firy kingstronic i wszyscy mowia ze to chinskie gowno jest, a ja znalazlem nim tyle militarki.I jak ktos by mi powiedzial ze moj wykrywacz to gowno to bym go poprostu olalMoj kosztuje nowy 600zl jesli bys chcial to ci moge go odsprzedac bo ja nim bylem w lesie tylko kilka razy ale zawsze duzo tego do domu przynioslem.Albo jest tez wykrywacz MIDAS i TRAPER firmy saper wygladaja zarabiscie ale jedni mowia ze jest swietny i ma wielki zasieg a inni mowia ze to gownoMidas kosztuje 700zl,a TRAPER kosztuje 550 zlNapisz z kad jestes bo ja jestem z rumi to na peryferiach gdyni.pzdr
draven85 Napisano 15 Listopad 2007 Napisano 15 Listopad 2007 saper132 jeśli można wiedzieć gdzie kopiesz i co ciekawego znalazłeś?
saper132 Napisano 15 Listopad 2007 Napisano 15 Listopad 2007 witam ja jestem z rumi i tam sa okopy bo niemcy je mieli a pozniej ruscy ich jak to powiedziec przegoniliJa tam wykopalem,wymienie kilka3 niemieckie helmy,bagnet od mausera,4 maski p.gas,magazynek stg44,3 odznaki1. odznaka partyja2.odznaka z napisem Fein Verkehr3.odznake piechoty WHMase monet,nie bede ich wymieniac bo jest ich za duzostosy niemieckich lusek i naboi2menazki1manierke i mase innych pierdol,innym razem wymienie wiecej ale to nie dzisJezeli jest ktos z gdyni lub okolic to prosze o napisanie do mnie a mozemy sie kiedys wybrac na wspolne poszukiwaniapzdr
draven85 Napisano 15 Listopad 2007 Napisano 15 Listopad 2007 saper132 jak nie boisz się zdradzać miejscówek to możemy kiedyś się zgadać ;)
poszukiwacz666 Napisano 16 Listopad 2007 Autor Napisano 16 Listopad 2007 a ja jestem z pod katowic w mojej wiosce czyli Gostyń tez sa okopy ale ciezko juz tu o dobra miejscow ja chyba ostatnia dobra wyrwalem zrzutowisko ale co z tego jak saperzy musieli je wydczyscic:(
radzio22 Napisano 16 Listopad 2007 Napisano 16 Listopad 2007 Witam serdecznieJestem zaintersowany kupnem wykrywacza interesuje mnie głównie drobnica monetki !! militarką nie pogardze,mam do wydania 500zl co polecacie??uzywane kanarek Ace 150, rutus a co poza tym ??pzdr Rad
saper132 Napisano 16 Listopad 2007 Napisano 16 Listopad 2007 witam ja ci moge spylic moj jesli chceszjesli chcesz daj propozycje cenowa,bo ja we wiosne kupuje nowy a teraz jest i tak za zimno na chodzenie Przynajminiej u mniepzdr
1000WATT Napisano 16 Listopad 2007 Napisano 16 Listopad 2007 Te saper132 skoro md-ek to taki cud techniki to czemu to genialne urządzenie tak gorączkowo chcesz sprzedać.Przecież byłeś z nim tylko kilka razy i zawsze dużo tego do domu przyniosłeś? Toż to szok sprzedać kurę znoszącą złote jajka:)P.S Chyba coś tu jest nie tak to jest dział forum Sprzęt poszukiwaczy? czy jarmark? Jak już sprzedaż ten wyrób detektoro-podobny to nie kupuj nowego, pieniążki zainwestuj w jakieś książki do nauki języka polskiego ,gramatyka ,ortografia itp.
saper132 Napisano 16 Listopad 2007 Napisano 16 Listopad 2007 mi sie nie spieszy tylko ze jak by ktos chcial kupic to moge sprzedac bo i tak w marcu bede mial prawdopodobnie whitsa bo ma na wyswietlaczu pokazane na ile przedmiot jest zakopany w ziemi.Moj wykrywacz podaje to troche gorzej a ja chce taki co pokaze naprawdepzdr
krystian-szabla Napisano 16 Listopad 2007 Napisano 16 Listopad 2007 ??? to ty wierzysz w to co ci wyswietlacz pokazuje :O glebokosc zalegania pokazywana na wyswietlaczu jest obarczona bardzo duzym bledem ...
nunki Napisano 17 Listopad 2007 Napisano 17 Listopad 2007 Po wielu latach używania wykrywek uważam,że dobra dyskryminacja jest podstawą,następnie dobre słuchawki.Najlepszym ajerem i wodotryskiem" przy wykrywce jest jednak własne ucho.POZDRAWIAM.
saper132 Napisano 17 Listopad 2007 Napisano 17 Listopad 2007 wczoraj gadalem z znajomym i on ma whitsa i mowil ze glebokosc niby pokazuje idealnie, ale niewiem czy to prawdapzdr
radzio22 Napisano 19 Listopad 2007 Napisano 19 Listopad 2007 saper a coz to za cudo masz do sprzedania ??Najlepiej jakby ktos z woj, slaskiego mial cos do sprzedania z wykrywaczy do monetek, mozna zawsze przetestowac a koszty wysylki wydac np na czapke i szalik :D
michal123456789 Napisano 19 Listopad 2007 Napisano 19 Listopad 2007 a ja polecam 100% hs 3 cewka 30 tka :) tysiac razy lepszy wykrywacz od midasa i trapera :) one tylko sa ladne nic poza tym :) te zdjacie na allegro z takimi wykopkami to zwykla reklama a mdki to szajs i badziewie wiem bo to byl moj 1wszy ... yyy o ile mozna go tak nazwac wykrywacz metali zasiegi 20 cm ( jesli tak podchodzic do sprawy to kup jabla za 150 zl w praktyce to samo co mdek :P ):) tak wiec buhahahuhahaihahahah :)xd PZDR! ALLPS: Nie wiem jak ty takie rzeczy kopiesz mdkiem :) moze extra miejscowka >>> nic pzt. !! :) i tak mi sie wiezyc nie chce,srk. ale mam ku temu swoje powody :) wrzuc jesli mzona jakies foty :) no chyba ze fajne fanty leca ci z 20 cm ??? :/
michal123456789 Napisano 19 Listopad 2007 Napisano 19 Listopad 2007 Srk za bledy :) nerwowy nieco jestem po dzisiejszym oraniu zlodowacialej ziemi :) xd 1000WATT 100% RACJI :) PZDR! I ZAPRASZAM DO SWOJEGO 1 wszego wykopkowego TEMATU :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.