wolff Napisano 12 Listopad 2007 Autor Napisano 12 Listopad 2007 Witam...Szukam informacji i rysunków technicznych oraz wymiarów tego niemieckiego moździerza w celu budowy repliki do rekonstrukcji chistorycznych.Za okazaną pomoc dziękuje.pozdr.wolff
wolff Napisano 13 Listopad 2007 Autor Napisano 13 Listopad 2007 żeczywiście śmieszne człowiek śpiący pisąc czasem może walnąć gafe:)pozdr.wolff
Stadler Napisano 13 Listopad 2007 Napisano 13 Listopad 2007 Zrobienie dobrej repliki (czytaj nie-potwora) jest nierealne. Trzeba raczej bazować na podzespołach oryginalnych.Wiesz, rozumiesz ;-)Bez urazy.
wolff Napisano 14 Listopad 2007 Autor Napisano 14 Listopad 2007 Wszystko pięknie ładnie ale czasem orginalne podzespoły osiągają chore ceny a mnie nie stać na to więc myślałem że jak uzyskam jakieś wymiary to uda mi się coś zrobić co będzie dobrze wyglądało:)a tak swoją drogą czy w naszych muzeach nie zachowała się żadna sztuka?pozdr.wolff
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.