Gość Napisano 26 Październik 2001 Share Napisano 26 Październik 2001 A może KTOŚ biega z saperką i wykrywaczem z Gliwic? Chętnie się dołączę.Grzebiuszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Październik 2001 Share Napisano 29 Październik 2001 Grzebiuszka, a Ty jesteś on , czy ona??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Październik 2001 Share Napisano 29 Październik 2001 A tychy ci odpowiadają napisz co robisz to się spotkamy i pogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Listopad 2001 Share Napisano 3 Listopad 2001 Jestem ON,a Tychy mi odpowiadają.Na wykopki jeżdzę 'maluchem',wyłącznie w sobotę lub niedzielę.Może przejdziemy na majla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Listopad 2001 Share Napisano 4 Listopad 2001 To OK a ja jeżdze mercedesem G po polsce napisz na privata to spotkamy się pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.