kozik-m72 Napisano 11 Listopad 2007 Autor Share Napisano 11 Listopad 2007 Witam!Szukam osoby z Białegostoku lub okolic, ktora ma xlt w celu wymiany doswiadczen w urzytkowaniu tego sprzetu i do ewentualnego wspolnego wypadu w teren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100 Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 witam jestem z Białegostoku i jestem szczęśliwym posiadaczem XLT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozik-m72 Napisano 4 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2008 Witam. Dlugo masz xlt? Moglibysmy sie ustawic ktoregos dnia. Kwestia jedynie dobrej pogody. Bylem pare dni temu w terenie i bylo znosnie, ale przy ostatnich temperaturach to z domu sie nie chce wychodzic:)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100 Napisano 5 Styczeń 2008 Share Napisano 5 Styczeń 2008 xlt posiadam od maja i trochę czasu przełaziłem w terenie. a co do spotkania to jak najbardziej tez byłem ostatnio w terenie i już coraz ciężej sie robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.