krystian-szabla Napisano 11 Listopad 2007 Autor Napisano 11 Listopad 2007 witam dzis pozyczylem na probe solarisa , jutro mam okazje pojechac w ciekawy teren i potrzebuje by ktos napisla mi jakie ustawienia pokretel beda najlepsze na monetki ,guziki itp . jednym slowem kolorek . wime ze gdybym poszukal w wyszukiwarce to by cos wyskoczylo tylko ze wyskoczylo ponad 200 postow a nie mam tyle czasu bo i wyspac sie musze . prosze o szybka pomoc !!! z gory dziekuje
Dziki Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 Grunt musisz ustawic tak jak sie ustawia, znajdziesz to w instrukcji - nie chce mi sie tego jeszcze raz pisac.Czulosc max, dyskryminacja na godzinie 3. Tryb dynamiczny, korekcja zelaza 2.
Spiderski Napisano 12 Listopad 2007 Napisano 12 Listopad 2007 Korekcję żelaza zostawił bym na poziomie 1, ponieważ może nie wskazywać małych cienkich monetek srebrnych.A reszta to tak jak w instrukcji obsługi.pozdrArtur
Igor Grożny Napisano 12 Listopad 2007 Napisano 12 Listopad 2007 Krystian ty to jednak twardziel jesteś, żeby kopać w tym śniegu. ;) Darz dół
krystian-szabla Napisano 13 Listopad 2007 Autor Napisano 13 Listopad 2007 a no cholera mnie bierze jak pomysle ze nawali sniegu i nie bedzie mozna pokopac :( wiec póki jeszcze sie da to kopie ile wlezie :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.