otto33 Napisano 10 Listopad 2007 Autor Share Napisano 10 Listopad 2007 witampotrzebuje dowiedziec sie jak wygladaly a dokladniej jaki mialy kolor i matrial spodnie wyjsciowe WH, jakie buty do tego?moze ktos ma jakies zdjecia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FALKE-63 Napisano 10 Listopad 2007 Share Napisano 10 Listopad 2007 Mam tylko taki rysunek...1) Oberst w mundurze wyjściowym - 19392) Major piechoty w mundurze paradnym3) Stabsfeldwebel artylerii w mundurze wyjściowym - 1939Pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam39-45 Napisano 10 Listopad 2007 Share Napisano 10 Listopad 2007 Bez pasów? (Nie mam na myśli tego po środku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FALKE-63 Napisano 11 Listopad 2007 Share Napisano 11 Listopad 2007 Jeszcze znalazłem taką fotkę żołnierzy w mundurach paradnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FALKE-63 Napisano 11 Listopad 2007 Share Napisano 11 Listopad 2007 Jeszcze znalazłem taką fotkę żołnierzy w mundurach paradnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
otto33 Napisano 11 Listopad 2007 Autor Share Napisano 11 Listopad 2007 bardzo ladne zdjecia ale nie dokladnie o to mi chodziinteresuje mnie faktura spodni wyjsciowych zakladanych do munuru welnianego nie wafenrokajaki kolor? spodnie proste czy moze o jakims charakterystycznym ksztalcie? buty lakierki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.