grinch20 Napisano 8 Listopad 2007 Autor Share Napisano 8 Listopad 2007 WITAM JEST KTOS ZOKOLIC Z PRZEMYSLA LUB PRZEMYSLA CO LAZI Z WYKRYWKA?? CHETNIE BYM Z KIMS POLAZIL POZDRAWIAM PROSZE PISAC NA E-MAILA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYSIEK-SANOK Napisano 8 Listopad 2007 Share Napisano 8 Listopad 2007 poszukaj w dziale -poznajmy sie,zreszta ja sie wybieram w okolice Przemysl ale dopiero w leci,jak cie to interesuje mozemy sie styknac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grinch20 Napisano 11 Listopad 2007 Autor Share Napisano 11 Listopad 2007 to spoko mozemy sie spotkac to moj nr gg 4138854 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 21 Listopad 2007 Share Napisano 21 Listopad 2007 Witam. A może jest ktoś z Rzeszowa, kto zabrałby mnie w teren na wykopki, jestem , to znaczy jak mnie ktoś zabierze ze sobą to będę początkującym zbieraczem. proszę o kontakt na GG 8583669 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.