Gość Napisano 25 Październik 2001 Share Napisano 25 Październik 2001 link do czatu o eksploracji-zapraszam! mam nadzieje ze Bocian się spręzy i nie długo bedzie taki czat na stroniehttp://www.polchat.pl/chat/?_room=eksploracja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Październik 2001 Share Napisano 26 Październik 2001 Bocian już się dawno sprężył. Czat jest już gotowy od około 2 miesięcy. :))Teraz pisząc to wpadłem, sponsor urwie mi parę elementów z korpusu. :) A miała być duuuża niespodzianka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Październik 2001 Share Napisano 27 Październik 2001 Bocian, ale dziób czy pióra?????????znaczy urwie............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Październik 2001 Share Napisano 27 Październik 2001 Obawiam się bardziej o nabiał :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Październik 2001 Share Napisano 27 Październik 2001 oj bocian bocian ty wiesz co ja ci urwe - to na co ostatnio u ciebie upadlemsponsor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.