Bface Napisano 6 Listopad 2007 Autor Napisano 6 Listopad 2007 witam serdeczniezakupiłem własnie sprzet podany w temacie. chciałem zapytac czy juz ktos chodzi z nim dłuzszy czas i czy moze sie wypowiedziec na jego tem. czytałem artykuły z testów ale chodzi mi o wypowiedz uzytkownika, który poznał juz dobrze x terre i moze cokolwiek podpowiedz. tak generalnie chodzi o ustawienia. wiem ze nie ma optymalnych ustawien, kazdy ustwia według siebie, ale moze ma ktos takie ustawienie na ktorych miał najwiecej trafien i mogłby cos podpowiedziec. czekam na jakiekolwiek sugestiepozdrawiam
warszawka69 Napisano 7 Listopad 2007 Napisano 7 Listopad 2007 witaj!czy nie posiadasz instrukcji?podaję link di innego forum gdzie kolega Bogdans prezentuje swoje doświadczenia z tym sprzętem.http://www.poszukiwanieskarbow.com/Forum/viewtopic.php?t=37734&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=xterra70Myślę, że można wyciągnąć z tego dużo wniosków.powodzenia!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.