piotrek.klon Napisano 5 Listopad 2007 Autor Share Napisano 5 Listopad 2007 Witam.Ostatniego czasu stałem się posiadaczem wiatrówki Łucznik wz 1970. Teraz jestem w trakcie przywracania jej do życia. I tu nasuwa się moje pytanie. Czy mogę założyć do niej uszczelkę do tłoka (pytam, bo w mojej już go nie było): http://allegro.pl/item259924204_tloczek_uszczelka_do_wiatrowka_lamana_srut_tarcze.htmlI czy ktoś ma może namiary na jakiś sklep, gdzie można nabyć podwójny zestaw sprężyn (wtajemniczeni wiedzą o co chodzi)??Pozdrawiam.Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 Jest forum wiatrówkowe: bron.iweb.pl Tam działa człowiek o ile pamiętam Hogan który ma zestawy naprawcze, u niego kiedyś kupowałem do długiego Łucznika. Zestaw jak najbardziej OK. Gdyby nie miał to kto inny z owego forum pewnie będzie miał. Tylko doczytaj gdzie tam co pisać (dzały) bo są tam na to strasznie czuli. Z pneumatyków właściwie nie strzelam tylko czarnoprochowców i nowszych palnych dla tego dzałów wiatrówkowych nie znam.WojtekPSTajemnicy z sprężynami nie ma, są dwie, jedna na drugiej i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.