gelu Napisano 4 Listopad 2007 Autor Napisano 4 Listopad 2007 Witam, jestem nowy na tym forum, a kolekcjonowanie (wydobywanie) dopiero zaczynam.Jakiś czas temu znalazłem monetę niemiecką.Z jednej strony pisze na niej Prosit neu Jahr" (Szczęśliwego nowego roku), a z drugiej, jednym ciągiem RauchFangKehrerInnung", Winter Hilfe 1937"Bardzo bym prosił, aby ktoś powiedział mi, co to jest za moneta, czy jest popularna i jeśli jest rzadka, to mniej więcej jaka jest jej wycena.Z gory dziękuję :)
gelu Napisano 4 Listopad 2007 Autor Napisano 4 Listopad 2007 Tutaj zdjęcie (zapomniałem dodać, a edytować posta się chyba nie da), możecie skasować tamten post
martian. Napisano 4 Listopad 2007 Napisano 4 Listopad 2007 To nie moneta, a okolicznościowy medal- odznaka, akcji pomocy zimowej- czyszczenia kominów.
gelu Napisano 4 Listopad 2007 Autor Napisano 4 Listopad 2007 Dzięki wielkie :)A możesz jeszcze oszacować czy jest popularny, czy rzadki?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.