Ra6nar Napisano 2 Listopad 2007 Autor Share Napisano 2 Listopad 2007 Witam,chciałem zapytać czy na terenie Poznania działają jakieś GR związane z odtwarzaniem Wehrmachtu ? Jeśli działają inne związane z II WŚ, również prosiłbym o odpowiedź.Bardzo zależy mi na odpowiedzi i prosiłbym o nie zarzucanie mi spamowania - sprawdzałem na google i żadnego konkretnego wykazu bądź też informacji na interesujący mnie temat nie znalazłem, a nie wierzę, żeby w Poznaniu nie działały żadne GRH. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 2 Listopad 2007 Share Napisano 2 Listopad 2007 działa GRH (SRH?) Bastion Grolman. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ra6nar Napisano 2 Listopad 2007 Autor Share Napisano 2 Listopad 2007 Dzięki bardzo, postaram się znaleźć stronę www owego stowarzyszenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fortus1 Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 W Luboniu k.Poznania GR Salamandra odtwarzająca pododdział z kompanii Żabikowo BON Poznań II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolff Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 http://www.bastiongrolman.magma-net.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolff Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 A to wyskakuje po wpisaniu nazwy grupy:http://www.google.pl/search?sourceid=navclient&ie=UTF-8&rlz=1T4ADBF_enPL230PL230&q=Grolmanpozdr.Wolff GRH RHEIN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goral Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 witam mala korekta: SGRH 3 Bastion Grolmanwww.bastiongrolman.orgpozdrawiamgoral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grechu Napisano 12 Listopad 2007 Share Napisano 12 Listopad 2007 www.commando.swarzedz.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.