Ra6nar Napisano 2 Listopad 2007 Autor Napisano 2 Listopad 2007 Witam,chciałem zapytać czy na terenie Poznania działają jakieś GR związane z odtwarzaniem Wehrmachtu ? Jeśli działają inne związane z II WŚ, również prosiłbym o odpowiedź.Bardzo zależy mi na odpowiedzi i prosiłbym o nie zarzucanie mi spamowania - sprawdzałem na google i żadnego konkretnego wykazu bądź też informacji na interesujący mnie temat nie znalazłem, a nie wierzę, żeby w Poznaniu nie działały żadne GRH.
Ra6nar Napisano 2 Listopad 2007 Autor Napisano 2 Listopad 2007 Dzięki bardzo, postaram się znaleźć stronę www owego stowarzyszenia :)
fortus1 Napisano 3 Listopad 2007 Napisano 3 Listopad 2007 W Luboniu k.Poznania GR Salamandra odtwarzająca pododdział z kompanii Żabikowo BON Poznań II
wolff Napisano 3 Listopad 2007 Napisano 3 Listopad 2007 A to wyskakuje po wpisaniu nazwy grupy:http://www.google.pl/search?sourceid=navclient&ie=UTF-8&rlz=1T4ADBF_enPL230PL230&q=Grolmanpozdr.Wolff GRH RHEIN
goral Napisano 3 Listopad 2007 Napisano 3 Listopad 2007 witam mala korekta: SGRH 3 Bastion Grolmanwww.bastiongrolman.orgpozdrawiamgoral
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.