Gość Napisano 25 Czerwiec 2002 Napisano 25 Czerwiec 2002 Moim skromnym zdaniem jeżeli nie majstrujesz przy tym świństwie to nie może ci się stać nic złego.Jeżeli POLICJA miała by inne podejście do sprawy niewybuchów to tego żelastwa byłoby o wiele mniej w naszej ziemi.Wiem,że ta strona jest sprawdzana przez Policję to jedno zdanie właśnie do nich a konkret do pana Komisarza nazywanie kogoś na publicznym forum oszołomem tylko świadczy o poziomie inteligencji Komisarza .pozdrawiam
Gość Napisano 26 Czerwiec 2002 Napisano 26 Czerwiec 2002 z własnych obserwacji dochodzę do wniosku że kolekcjoner z całymi ścianami destruktów broni i jeszcze czołgiem w ogródku nie jest tak niebezpieczny dla otoczenia jak policjant z bronią , otóż jakiś czas temu przyczaiło się 2 krawężników na skrzyżowaniu i patrzyli kogo oślepi słońce i przeleci na czerwonym aby mu przywalić mandat i nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie to że zarzymało mnie 2 szczyli w niebieskich mundurkach jeden mnie legitymował a drugi trzymał wycelowany we mnie pistolet maszynowy P 63 (jakby mu wystrzelił a broń średnio raz w roku strzela przypadkiem to by się z tego nie wykręcił) , do tego jeszcze trzymał ten pistolet tak nieporadnie że przy strzale pocharatało by mu palce - w P 63 wszystko lata (zamek) a z drugiej strony zabezpieczają tiry z defiladowymi P 83 - GRATULACJEa co do wykopów to jak ktoś wykopie koło od armaty to chyba lepiej je szybko schować , w końcu jest to część broni
Gość Napisano 26 Czerwiec 2002 Napisano 26 Czerwiec 2002 Do Lenina.Z tego co napisałeś wypada się tylko cieszyc-bo panowie w niebieskich mundurach,pilnują porzadku na skrzyżowaniu zamiast latać po lasach za takimi jak ty poszukiwaczami,czy kolekcjonerami!Chlopie,a od kiedy to P 63 jest pistoletem maszynowym???Gratuluję orientacji w tematyce broni!Czy pałkę policyjną nazwiesz lufą od czegoś tam,o na przykład ma zbliżony wygląd?
Gość Napisano 26 Czerwiec 2002 Napisano 26 Czerwiec 2002 a co to jest jak nie pistolet maszynowy zwany rakiem ????????????????????????????????????????????????????????/może działo bezodrzutowe , zanim zaczniesz pisać zapoznaj się z bronią od podstaw , zacznij od pałek
Gość Napisano 26 Czerwiec 2002 Napisano 26 Czerwiec 2002 fakt powinno być pm 63 a krytykowi lenina chodzi pewnie o p83
BISIK Napisano 27 Czerwiec 2002 Napisano 27 Czerwiec 2002 lenin jak czytam te twoje posty to se mysle szkoda, ze jednak mu ten P 63 nie wypalil" a tak wogole to co ty wiesz o tych jak ich nazywasz kraweznikach" i ich robocie
Gość Napisano 27 Czerwiec 2002 Napisano 27 Czerwiec 2002 co do wypalania" pm 63 to lenin ma racje sprzęt był trochę niedopracowany , a policja no cóż zawsze bezpieczniej jest im zgarnąć zbieracza militarii jak handlarza bronią
Krisga Napisano 28 Czerwiec 2002 Napisano 28 Czerwiec 2002 Policja jest ok i nie jest ok . Po tym jak mi zabrali dowód rejestracyjny za przepaloną żarówkę w oświetleniu tablicy rejestracyjnej samochodu osobowego ( a była 8,15 rano- miesiąc kwiecień)wszystkiego mogę się spodziewać ???? i nie jest to żart , mam dokumenty- abym się stawił na kolegium (jeszce wtedy było) bo na dodatek je mi zrobili !!!! Dobrze że mnie nie posadzili na 3 miesiące :)
Gość Napisano 30 Czerwiec 2002 Napisano 30 Czerwiec 2002 Krisga, tylko nie mów, że przegrałeś sprawę na kolegium. To tak jakby Ci dokopali za zatrzymanie się na zakazie z przebitą oponą.
Gość Napisano 30 Czerwiec 2002 Napisano 30 Czerwiec 2002 A swoją drogą byłem świadkiem jak dwóch tzw krawężników wychodziło z poczty w Legnicy, a zobaczywszy dwóch bijących się dresiarzy" jeden policjant do drugiego rzucił: Cofnijmy się, wyjdziemy jak się zatłuką".
Krisga Napisano 4 Lipiec 2002 Napisano 4 Lipiec 2002 kolegum już nie ma ,bo sprawa się przedawniła , rada: nie podpisywać niczego w radiowozie - masz prawo odmowy składania zeznań.Chcesz złóżyć je przed sądem. a później trzeba trochę pokombinować . wiecej na privI nie zapomnę jak policjant wypełnił cały formularz opisal wszystko ze szczegółami ,a ja mu powiedziałem że spokojnym tonem :dziękuję nie podpisżę" wyrazu tej twarzy nie zapomnę nigdy :) !!!!!!!!! -niestety taki kraj
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.