zel Napisano 28 Październik 2007 Autor Share Napisano 28 Październik 2007 Witam, poszukuje rysunków technicznych do g43, mam zamiar zrobić sobie replikę i mam nadzieję że na zamiarze się nie skończy :), w zasadzie wystarczą tylko wymiary części zew. takich jak suwadło, muszka, szczerbinka, pokrywa komory...pzdr i z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 28 Październik 2007 Share Napisano 28 Październik 2007 Prosze bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zel Napisano 29 Październik 2007 Autor Share Napisano 29 Październik 2007 W sumie to zależy mi na wymiarach części które są widoczne z zewnątrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 Nic innego nie mam i nie wydaje mi się żebyś coś takiego znalazł. Jednak niektorzy mówia , że w necie jest wszystko.Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.