ostwid Napisano 26 Październik 2007 Autor Share Napisano 26 Październik 2007 Witam.Chciałem prosić was o pomoc,ponieważ nigdy nie zamawiałem rzadnych rzeczy z oporządzenia niemieckiego z firm zagranicznych, a chciałbym to zrobić w związku z tą bluzą kamuflażową w takim oto sklepie internetowym : http://www.zeugmeisterei.com/cms/en/index.php?pageid=239 , tylko nie wiem jakie są zasady zamawiania i ile trzeba zapłacić za paczkę do polski a także jakie są koszty przelewów zagranicznych.Czy ktoś zamawiał może z tego sklepu intrnetowego jakieś rzeczy i wie jak to zrobić? A to linka do tego sklepu:http://www.zeugmeisterei.com/cms/en/index.php?pageid=156&nr=d71401ffd03240388c2c47e0d820e9a1pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reenaktors Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 misiek a po co Ty chcesz to brac z zagranicy skoro to nowy smock od sturma jest i u nas sie go łapie za 160 zł + wysyłka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostwid Napisano 26 Październik 2007 Autor Share Napisano 26 Październik 2007 aha,ja myślałem ze to jest jakaś inna firma zagraniczna a nie sturm. Jeśli jest to sturm to sobie go kupię w polsce.Ostatnio ze sturma kupiłem bluzę m36 ale to była ta nowa seria gdzie prawdopodobnie zostały wypuszczone słabej jakości mudury i mało się nie załamałem tym jak ją zobaczyłem a chłopaki jeszcze pisali nie dawno o tym na odkrywcy.Czy te bluzy kamuflażowe sa teraz ok u sturma ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reenaktors Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 no teraz są ok, poprzednie to były jakieś flaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostwid Napisano 26 Październik 2007 Autor Share Napisano 26 Październik 2007 a jaki sklep internetowy sprowadza bluzy sturma, bo znam tylko jedna i nie wim czy są jeszcze jakieś inne, które sie tym zajują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostwid Napisano 26 Październik 2007 Autor Share Napisano 26 Październik 2007 a jaki sklep internetowy sprowadza bluzy sturma, bo znam tylko jedna i nie wim czy są jeszcze jakieś inne, które sie tym zajują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johann Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 najlepiej wejdź na znany serwis aukcyjny"(żeby nie było że robię reklamę;) ) i tam powinna być, a jak nie to sprawdź za tydzień albo dwa. Sprzedaje je gość o nicku creopb, coś koło 160 zł, sam u niego kupiłem (ale nie w Splitter tylko w Sumpf) i jestem bardzo zadowolony - polecam wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.