Wojak19 Napisano 23 Październik 2007 Autor Share Napisano 23 Październik 2007 Witam serdecznie wszystkich Od bardzo dawna interesuje mnie tajemnica Gor Sowich... marzy mi sie wyprawa z ludzmi ktorych to naprawde intersuje i posiadaja wiedze na ten temat...Moze uda sie cos nam wspolnie zrobic znalesc jesli macie jakies propozycje bardzo chetnie o nich przeczytam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gracz1982 Napisano 25 Październik 2007 Share Napisano 25 Październik 2007 witam. jestem początkujący szukaczem" z Jeleniej Góry.Daj znac co w sprawie tej wyprawy .Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 25 Październik 2007 Share Napisano 25 Październik 2007 Na wakacje bardzo chętnie się gdzieś wybiore ! Moje główne tereny kopania to śmietniki powojenne w Ludwikowicach parenaście i w Sokolcu parę, też ruiny domów, niektóre całe ładne :] pola też są ciekawe w fanty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grand21 Napisano 2 Listopad 2007 Share Napisano 2 Listopad 2007 jestem ze Śiwdnicy - odezwij sie na gg 6372077 , na pewno sie jakos ustawimy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.