saper132 Napisano 20 Październik 2007 Autor Napisano 20 Październik 2007 witam kolegow jestem nowym poszukiwaczem i chcialbym wiedziec czy moge se kupic na poczatek polski wojskowy wykrywacz w4p czy cos nim wykopieprosze o opinie
Darek419 Napisano 20 Październik 2007 Napisano 20 Październik 2007 Nie ryzykowałbym kupna tego sprzętu.pozdroJuż lepszy byłby Jabel
220V Napisano 21 Październik 2007 Napisano 21 Październik 2007 spotkalem raz na wykopkach Kolege z W4Pkoopal jakis sygnal - wykopal dol po kolana ....i nic!moj HS nic nie widzał w jego dolkuogolnie byl baaardzo niezadowolony z tego sprzetu, podobno czesto mial takie puste" sygnalynie wiem, czy to regula, ale nie polacałbym tego sprzetukup Kolego cos innego
saper132 Napisano 24 Październik 2007 Autor Napisano 24 Październik 2007 ja tam mam kolege ktory ma kilka wykrywek w tym w4p i zawsze znim chodzi chodz ma w domu lepsze wykrywki i muwi ze on chodzi z w4p poniwaz nie wykrywa malych pierdul a on zbiera tylko wieksze rzeczy
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.