latający holender Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Holender,przerwałeś w najciekawszym momencie ! No i co wam wyszło ????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 2 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2008 hehe trochę cierpliwości dopiero był rekonesans na prawdziwą akcję jeszcze trzeba będzie poczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rutus1 Napisano 7 Kwiecień 2008 Share Napisano 7 Kwiecień 2008 witam tu grzesiek .wiem że ktoś ze zwolenia chodzi z wykrywaczem GeoDetektora.jak on się sprawuje i jak z jego zasięgami.proszę o odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EAGLE11 Napisano 2 Lipiec 2009 Share Napisano 2 Lipiec 2009 Witam!Odświerzam temat, bo chciałem zapytać czy jeszcze coś działacie w okolicach Zwolenia? Jak coś to chętnie bym się przyłączył... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 10 Sierpień 2009 Share Napisano 10 Sierpień 2009 Zamieszczam posta grzecznościowo:Pilnie poszukiwana osoba ze Zwolenia lub okolic, z wodoszczelnym wykrywaczem metali, do odnalezienia zagubionej w rzeczce obrączki. Kontakt telefoniczny: 507-853-399.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18-82r Napisano 11 Sierpień 2009 Share Napisano 11 Sierpień 2009 co to za rzeczka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 11 Sierpień 2009 Share Napisano 11 Sierpień 2009 Z tego co wiem, chodzi o Iłżankę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.