kopacz18 Napisano 20 Październik 2007 Autor Share Napisano 20 Październik 2007 mieszkam w rejonie Zwolenia , już od jakiegoś roku latam z wykrywaczem , przeważnie sam, gdyby ktoś reflektował na jakiś wspólny wypadzik- to chętnie. Znam kilka w miarę niezłych miejscówek, zawsze coś tam wyskoczy. mój mail michal2221@onet.eupozdrawiam!kopacz18. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 20 Październik 2007 Share Napisano 20 Październik 2007 Posłałem ci list,daj znać ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 Czekam na odpowiedz kolegi –wysłałem wiadomość –a czy kolega wie coś na temat rozwalenia przez AK w twoim terenie Bregera i Jonatana –wysokich urzędników niemieckich złapanych przypadkowo w okolicach Policznej i przewiezieniu ich w okolice Zwolenia ? A o samolocie coś kolega wie ?-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 A i jeszcze pytanie czy chodzi – o Zwoleń k/Radomia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 ..tak myślałem że huk się odezwiesz..może tym razem coś się uda(czytałem o miejscu Radom) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 23 Październik 2007 Autor Share Napisano 23 Październik 2007 Tak chodzi o Zwoleń koło Radomia- już tam po odpisywałem:)Pozdrawiam!kopacz18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaska Napisano 25 Październik 2007 Share Napisano 25 Październik 2007 Cześć , czy znasz temat wrzesnia 39 i Kazunia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 25 Październik 2007 Autor Share Napisano 25 Październik 2007 jeżeli chodzi o wrzesień 39 to coś słyszałem :)jeżeli o Kazunia? - to nie. odezwij się na maila to pogadamy.Pozdrawiam!kopacz18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 M ! Masz już ten aparat ? Zakładaj swój temat,warto, fanty wyciągasz jak mało kto ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 4 Listopad 2007 Autor Share Napisano 4 Listopad 2007 ...tam już parę fotek wrzuciłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 ja słyszałem, że w okolicach Suchej zostali przez partyzantow dwaj jacyś wyżsi rangą niemcy rozstrzelani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rutus1 Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 cześć mam na imię grzesiek .Jestem z chotczy i też chodzę z wykrywaczem.Może byśmy się razem gdzieś wybrali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 17 Marzec 2008 Autor Share Napisano 17 Marzec 2008 już tam ci wysłałem moje namiary.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 Michał,gdzie się wybieracie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 18 Marzec 2008 Autor Share Napisano 18 Marzec 2008 cześć Piotr - jeszcze co i jak się nie zgadaliśmy - ale myślę że jakaś militarka - no zobaczymy - jakby co dam Ci znać :)ps. jak tam nie skończyły Ci się jeszcze tereny do łowów? (jak tak to mam coś na oku - ale kawałek drogi - ale to 1WW - choć wśród cywilnych zabudowań - pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 18 Marzec 2008 Share Napisano 18 Marzec 2008 Ja leżę teraz pod palmą na ciepłym piasku z laptopem,ale wracam 7 kwietnia,to się odezwę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 19 Marzec 2008 Autor Share Napisano 19 Marzec 2008 ....... kurcze jednak drapnąłeś ten garniec złota.....a mi się nie chciało jezdzić w okolice małego miasteczka - ale może jeszcze jeden tam leży-kto wie? :) miłego wypoczynku i pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeonK Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 Serdeczne życzenia wielkanocne dla wszystkich dzielnych poszukiwaczy ze Zwolenia i okolic. Przesyła Lolek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 22 Marzec 2008 Autor Share Napisano 22 Marzec 2008 dzięki i do zobaczenia w terenie :) widzę że w rejonie Zwolenia jest też nas kilku:)pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 27 Marzec 2008 Share Napisano 27 Marzec 2008 Pozdrawiam z udanych łowów ! Niestety wziełem ze sobą tylko starego Gareta..gdybym wiedział wziołbym mojego orła. Relacja wkrótce . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 28 Marzec 2008 Autor Share Napisano 28 Marzec 2008 hehe - widzę że nawet odpoczynek połączyłeś z poszukiwaniami - czekamy oczywiście na relacje z miejsca akcji - pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 28 Marzec 2008 Share Napisano 28 Marzec 2008 Dziś wstawię w moim temacie (w piasku") w odkryciach więcej zdjęć.Nie mogę przeboleć,że nie wziełem tu swojego odkurzacza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 29 Marzec 2008 Autor Share Napisano 29 Marzec 2008 hehe - tam garniec złota tu górę pieniędzy - chłopie uspokój się trochę - ludzie na zawały poumierają przy tych twoich poszukiwaniach - pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Piaski pod małym miasteczkiem prawie wszystkie obsiane..zostały tylko skrawki ugorów..Byłeś tam ostatnio ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 1 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2008 pod miasteczkiem byłem ostatnio...z tobą :) - póżniej nie miałem czasu za bardzo, no może nie tyle nie czasu co w wolnym czasie grzebałem za czymś innym:) - tzn próbowałem się dobrać wraz z ekipą z Muzeum Orła Białego do resztek Stuga" którego kiedyś tam namierzyłem :) - pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.