menesiak Napisano 14 Październik 2007 Autor Share Napisano 14 Październik 2007 Jest już od 1.10 października okres ochronny nietoperzy teraz działamy (Pasjonaci Podziemi) na górzęNajpierw Pz.W. 715 (kopuła i ogólnie teren - samosiejki)www.owb.8p.pl/galeria/prace715.htmpotem PzW. 715Zapraszam do pomocy 27-28.10. 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 a gdzie konkretnie przyjechac by pomoc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
menesiak Napisano 14 Październik 2007 Autor Share Napisano 14 Październik 2007 Pz.W. 715. Dokładnie tam to ok 500 m od wejścia Nord w Boryszynie.Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DETER Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 kartka czerwona Ci się należy za reklamowanie swojej strony! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
menesiak Napisano 15 Październik 2007 Autor Share Napisano 15 Październik 2007 Deter nie reklamuje strony tylko podaje relacje z prac.Ale jak masz racje że to reklama to się zgodzę z Tobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maus Napisano 15 Październik 2007 Share Napisano 15 Październik 2007 Witam Mam takie małe pytanie do menesiaka czy masz może jakies plany tych bunkrów z MRU lub jakąś dobra stronkę z takowymi planami bo by mi sie przydały do budowy modelu , szukałem ale nic konkretnego nie znalazłem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
menesiak Napisano 15 Październik 2007 Autor Share Napisano 15 Październik 2007 a co dokladnie szukasz, zapraszam na maila mesiu19@poczta.onet.plMam książki prawie wszystkie o mru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
menesiak Napisano 15 Październik 2007 Autor Share Napisano 15 Październik 2007 Tak się walczy z samosiejkami na 715 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
menesiak Napisano 16 Październik 2007 Autor Share Napisano 16 Październik 2007 A tak wyglądało przed naszymi pracami i Eko-Fortuhttp://www.owb.8p.pl/galeria/715_takbylo.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.