Skocz do zawartości

słuchawki

draven85

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
dzięki za pomoc:) też kupiłem tańsze za 30 zł i po kilku wyjściach przestało coś łączyć raz działają raz nie , kabel prosty pląta się ciągle itp itd , myślę że warto zainwestować w coś lepszego :) pozdr
Napisano
Witam!
Garrett na 100% ma dużego jacka!!! Ale możesz kupic za pare złotych przejściówke na małego jacka, garrett ma porządne słuchawki i warto wydać 120 zł i na przejściówke +- 5zł

ps. Nie polecam szajsu za 20 zł z BIEDRONKI" ;)
Pozdrawiam!!!
Napisano
Polecam chodzenie po giełdzie (jeżeli jest) i sprzedają starocie to można kupić tanio dobre stare słuchawki.
Ja kupiłem za całe 2 zł słuchawki z dużym Jackiem i skręcanym kablem.

pozdr
Artur
  • 1 month later...
Napisano
witam
kupiłem słuchawki w Vikingu jakiś czas temu ale czekałem z napisaniem tego postu do wyjaśnienia sprawy. Jak rozpakowałem słuchawki od razu po założeniu zobaczyłem że z jednej strony jest za luźna regulacja i słuchawki same zjeżdżają co powoduje duży dyskomfort. Pan z Vikinga powiedział aby odesłać co mnie ucieszyło. Jednak podczas rozmowy przez telefon powiedział , że nic nie zauważa i że wszystkie tak mają. Dzisiaj otrzymałem je z powrotem , nie zostały wymienione i jeszcze musiałem zapłacić 15 zł za przesyłkę bo odesłali za p[obraniem. Jak dla mnie żenada po prostu . może ktoś ma garretty za 120 zł i wypowie się czy też ma taki problem i czy to rzeczywiście tak musi być?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie