draven85 Napisano 14 Październik 2007 Autor Napisano 14 Październik 2007 witamczy słuchawki Garrett za 120 zł mają duży czy mały jack?
ColdDemons Napisano 14 Październik 2007 Napisano 14 Październik 2007 Jeśli Garrett to na pewno mają duży jack!!! ja używam słuchawek za 7,50 i też są super!!! ;)
draven85 Napisano 14 Październik 2007 Autor Napisano 14 Październik 2007 dzięki za pomoc:) też kupiłem tańsze za 30 zł i po kilku wyjściach przestało coś łączyć raz działają raz nie , kabel prosty pląta się ciągle itp itd , myślę że warto zainwestować w coś lepszego :) pozdr
oskar-markiewicz Napisano 17 Październik 2007 Napisano 17 Październik 2007 Witam!Garrett na 100% ma dużego jacka!!! Ale możesz kupic za pare złotych przejściówke na małego jacka, garrett ma porządne słuchawki i warto wydać 120 zł i na przejściówke +- 5złps. Nie polecam szajsu za 20 zł z BIEDRONKI" ;)Pozdrawiam!!!
draven85 Napisano 17 Październik 2007 Autor Napisano 17 Październik 2007 dzięki , szukam właśnie z dużym jackiem dlatego garretty wydają mi się najlepsze za tą cenę . pozdrawiam :)
Spiderski Napisano 17 Październik 2007 Napisano 17 Październik 2007 Polecam chodzenie po giełdzie (jeżeli jest) i sprzedają starocie to można kupić tanio dobre stare słuchawki.Ja kupiłem za całe 2 zł słuchawki z dużym Jackiem i skręcanym kablem.pozdrArtur
draven85 Napisano 17 Październik 2007 Autor Napisano 17 Październik 2007 problem z głowy już zamówiłem garretty. Chyba będą działać w Ciboli?;)
lisu77 Napisano 17 Październik 2007 Napisano 17 Październik 2007 Jak już sprawdzisz to daj znać też się zastanawiam nad ich kupnem.Pozdrawiamlisu77
krystian-szabla Napisano 17 Październik 2007 Napisano 17 Październik 2007 a niby czemu maja nie dzialac ? sluchawki to sluchawki , jesli gniazdo sie zgadza to spokojnie beda chodzic
draven85 Napisano 20 Listopad 2007 Autor Napisano 20 Listopad 2007 witamkupiłem słuchawki w Vikingu jakiś czas temu ale czekałem z napisaniem tego postu do wyjaśnienia sprawy. Jak rozpakowałem słuchawki od razu po założeniu zobaczyłem że z jednej strony jest za luźna regulacja i słuchawki same zjeżdżają co powoduje duży dyskomfort. Pan z Vikinga powiedział aby odesłać co mnie ucieszyło. Jednak podczas rozmowy przez telefon powiedział , że nic nie zauważa i że wszystkie tak mają. Dzisiaj otrzymałem je z powrotem , nie zostały wymienione i jeszcze musiałem zapłacić 15 zł za przesyłkę bo odesłali za p[obraniem. Jak dla mnie żenada po prostu . może ktoś ma garretty za 120 zł i wypowie się czy też ma taki problem i czy to rzeczywiście tak musi być?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.