szczep Napisano 10 Październik 2007 Autor Share Napisano 10 Październik 2007 WitamPoszukuję ludzi zaangażowanych w rekonstrukcje z czasów II WŚ. Chciałbym się skontaktować w sprawie pomocy w zdobyciu interesującego mnie umundurowania, broni itp. a po skompletowaniu sprzętu w wprowadzenie w środowisko reko.Chętnych proszę o kontakt na e-mail odszczep@interia.plPozdawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juri Napisano 10 Październik 2007 Share Napisano 10 Październik 2007 www.frysztak.pl18 km od Krosna - chodziłem tam do LO w Turaszówce"Nr GG: 3751732Pozdrawiam - Yuri Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostwid Napisano 10 Październik 2007 Share Napisano 10 Październik 2007 czesćJestem z jasła więc nie jest to daleko od Krosna i należe również do GRH jak Yuri,pozdrawiam cię Yuri. Lotard146@op.plpozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juri Napisano 10 Październik 2007 Share Napisano 10 Październik 2007 Jestem z jasła więc nie jest to daleko od Krosna i należe również do GRH jak Yuri,pozdrawiam cię Yuri. "Pozdrawiam również. Jaka to GRH jeżeli można wiedzieć ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostwid Napisano 10 Październik 2007 Share Napisano 10 Październik 2007 należe do grupy jakies 4 miesiące ale teraz wylądowałem na studiach w rzeszowie i bardzo rzadko widuje się zgrupą, można powiedzieć że jestem w takiej samej sytuacji jak ty.W przemyślu spotkaliśmy się na barbarosie ale pewnie mnie nie pamiętasz bo byłem w mundurze rosyjskim,teraz już w niemieckim:)należe do grh san.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
byku89 Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 jak mozna sie skontaktowac z grh san" ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostwid Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 hejnapisz mi na mojego meila lotard146@op.pl, to dam ci info jak skontaktować sie z grh san bo sam do niej należe :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.