szczep Napisano 10 Październik 2007 Autor Napisano 10 Październik 2007 WitamPoszukuję ludzi zaangażowanych w rekonstrukcje z czasów II WŚ. Chciałbym się skontaktować w sprawie pomocy w zdobyciu interesującego mnie umundurowania, broni itp. a po skompletowaniu sprzętu w wprowadzenie w środowisko reko.Chętnych proszę o kontakt na e-mail odszczep@interia.plPozdawiam
Juri Napisano 10 Październik 2007 Napisano 10 Październik 2007 www.frysztak.pl18 km od Krosna - chodziłem tam do LO w Turaszówce"Nr GG: 3751732Pozdrawiam - Yuri
ostwid Napisano 10 Październik 2007 Napisano 10 Październik 2007 czesćJestem z jasła więc nie jest to daleko od Krosna i należe również do GRH jak Yuri,pozdrawiam cię Yuri. Lotard146@op.plpozdrawiam
Juri Napisano 10 Październik 2007 Napisano 10 Październik 2007 Jestem z jasła więc nie jest to daleko od Krosna i należe również do GRH jak Yuri,pozdrawiam cię Yuri. "Pozdrawiam również. Jaka to GRH jeżeli można wiedzieć ??
ostwid Napisano 10 Październik 2007 Napisano 10 Październik 2007 należe do grupy jakies 4 miesiące ale teraz wylądowałem na studiach w rzeszowie i bardzo rzadko widuje się zgrupą, można powiedzieć że jestem w takiej samej sytuacji jak ty.W przemyślu spotkaliśmy się na barbarosie ale pewnie mnie nie pamiętasz bo byłem w mundurze rosyjskim,teraz już w niemieckim:)należe do grh san.pozdrawiam
ostwid Napisano 3 Grudzień 2007 Napisano 3 Grudzień 2007 hejnapisz mi na mojego meila lotard146@op.pl, to dam ci info jak skontaktować sie z grh san bo sam do niej należe :))))
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.