Skocz do zawartości

Repliki broni

Gość HEKTOR

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Nie wiecie gdzie można nabyc repliki broni z drugiej wojny światowej , najlepiej przez internet .
Napisano
Na Moto-Weteran-Bazarze, ale tam trzeba być walniętym, żeby cokolwiek kupić za te ceny.
Pozdrawiam
Napisano
Co jakiś czas na Allegro pojawiają się repliki np. Mors, Sten, Bergmann. Trzeba lukać" co jakiś czas.
Napisano
A uważacie że cena 605 zł za dobrą replikę Stena MKII to dużo czy mało ?
Napisano
Witam,
Hektor zobacz sobie tego posta. Jakiś czas temu też szukałem planów Stena MK II, do wykonania jego rekonstrukcji.

http://www.odkrywca.pl/index1.php?action=forum&iletab=jedna&sub=pokaz_watek&ktory=46398&id_forum=0&&sq=Rysunki%20techniczne&wi=46436#46436

Na stronie bighammer'a masz rysunek techniczny do ściągnięcia. Polecam, jest naprawdę dobry.

605 PLN to zdecydowanie za dużo. Potrzebna jest rurka calowa i półcalowa, kawałek pręta, sprężyna, no i oczywiście tokarz i spawacz, którzy sklecą Ci to do kupy. U mnie w robocie mam akurat wszystko za free:) Ale cały koszt materiału i praca nie powinny przekroczyć dwóch stów. Kupiłbym za 300, ale nie więcej.

Pozdrawiam
Marcin

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie