Daro_z_Czarnych Napisano 4 Październik 2007 Autor Napisano 4 Październik 2007 WitamChciałbym złożyć sobie mapy z woj. opolskiego w związku z tym chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób to robicie, jaki program jest do tego najlepszy. A może któś już z was ma złożone mapy z wo. opolskiego i mógłby się nimi zemną podzielić. Z góry dzięki za wszelkie podpowiedzi. pozdrawiam Daro
Daro_z_Czarnych Napisano 4 Październik 2007 Autor Napisano 4 Październik 2007 Chodzi mi generalnie o to iż posiadam kilka mapek w różnych plikach (jedna mapka - jeden plik) i chciałbym je razem połączyć w jedną dużą mapę w jednym pliku. Pozdr
owiewka Napisano 4 Październik 2007 Napisano 4 Październik 2007 Witamja używałem w tym celu którejś wersji programu Gimp, nie było problemu z dużymi rozmiarami
Daro_z_Czarnych Napisano 8 Październik 2007 Autor Napisano 8 Październik 2007 Dzięki za podpowiedż troche już znam gimpa więc dam sobie rade, nie wiem tylko czy mój komputer zdoła przetworzyć naraz tak wiele obrazów :/ bo tych map będzie z 50. A składał ktoś może w AutoCadzie??pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.