raff3 Napisano 4 Październik 2007 Autor Share Napisano 4 Październik 2007 Witam serdecznie!Niedawno trafiłem krzyż KVK II klasy z mieczami jest w dobrym stanie choć przeleżał w ziemi przeszło 60 lat. Chcę go oczyścic z zielonkawego nalotu jaki jest na powierzchni ale nie wiem czym to mogę zrobić. Czy jest jakiś specyfik w którym mogę go np. zamoczyć czy może coś innego.Druga sprawa to mam tasmę od MG jak najlepiej ją oczyścic?Proszę o poradę. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 4 Październik 2007 Share Napisano 4 Październik 2007 Dla taśmy elektroliza - jak dobry stan to się nie rozleci.Do KVK kup środek do czyszczenia mosiądzu.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raff3 Napisano 5 Październik 2007 Autor Share Napisano 5 Październik 2007 Wielkie dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.