krzysiekkow Napisano 29 Wrzesień 2007 Autor Napisano 29 Wrzesień 2007 witam zamierzam kuic swoja 1 wykrywke i skierowalem sie ku temu modelowi mieszkam w rejonie gdzie sa militaria ale tez duzo kolorkow ze wzgledu na mlyny karczmi i zameki chcialbym sie dowiedziec od uzytkownikow tego sprzetu jak sie sprawuje w terenie wlasnie na te dwa gatunki poszukiwan dzieki za odpowiedzi przedzial cenowy jakim dysponuje to 800 pln i wiem juz ze wtym przedziale idzie dostac rutusa
ColdDemons Napisano 29 Wrzesień 2007 Napisano 29 Wrzesień 2007 Rutus ultra II będzie jak najbardziej odpowiedni, wykrywka jest uniwersalna, a teraz nawet powinna być do kupienia na Allegro za 720zł. Sam się zastanawiam nad kupnem.
krzysiekkow Napisano 29 Wrzesień 2007 Autor Napisano 29 Wrzesień 2007 ok wziolem tego rutusa z allegro mam nadzieje ze nie sprzedalem skorki za wyprawke i sprzecik sie sprawdzi w 100% spelniajac moje oczekiwania jak nie to pewnie sie zniechece - oby nie ;) no a teraz pozostaje mi czekac i trenowac haha pewnie na poczatku bez wiekrzych efektow pozdrawiam wszystkich kopaczy!!!!
ColdDemons Napisano 29 Wrzesień 2007 Napisano 29 Wrzesień 2007 Myślę że się nie zawiedziesz!!! Sam zaczynałem od Rutusa First Plus. To są fajne wykrywki...;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.