pawulon26 Napisano 29 Wrzesień 2007 Autor Napisano 29 Wrzesień 2007 Witam Zastanawiam się nad kupnem cewki eliptycznej do mojego Minelaba Quatro związku z tym chciałbym się dowiedzieć coś na temat tych cewek i czy w ogóle opłaca się taką kupić?!?! Z czego co wiem mają krótszy zasięg, ale za to są bardzo czule na małe rzeczy. Za każdą rade będę bardzo wdzięczny. Pozdrawia pawulon26
egon10 Napisano 29 Wrzesień 2007 Napisano 29 Wrzesień 2007 Jesli chodzi Tobie o cewke 10|14 cala to podobno jest dosyc ciezka.Ja osobiscie uzywam na male rzeczy orginalnej cewki minelaba 8 cali i mysle ze jest ok.Pozdrawiam egon
pawulon26 Napisano 29 Wrzesień 2007 Autor Napisano 29 Wrzesień 2007 Mam ochotę na 5 calówkę tylko ciekawe jak te maleństwo się spisuje?? Jaki zasięg ma 8 calowa?
egon10 Napisano 30 Wrzesień 2007 Napisano 30 Wrzesień 2007 8 calowa jest sporao plytsza niz 10(o ile nie wiem nigdy nie mierzylem)jednak na male rzeczy i szukanie w zasmieconym terenie doskonale sie sprawdza.Co do 5 calowej to nie wiem nigdy na takim malenstwie nie szukalem,dla mnie jest za mala.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.