Gość Napisano 22 Czerwiec 2002 Napisano 22 Czerwiec 2002 Od jakiegos czasu Odkrywca przeksztalcil sie w grupe Gory Sowie". A przeciez sa jeszcze inne niemieckie tajemnice na ziemiach polskich a szczgolnie na Dolnym Slasku. Chodzi mi o Lubiaz... Na czym tak naprawde opiera sie tajemnica tego miejsca? Moze warto byloby zrobic cos by wyjasnic ten sekret?Mam do wszystkich pytanie. Czy ktos widzial na wlasne oczy slynny raport Stanislawa Styczynskiego mowiacy o istnieniu w Lubiazu fabryki i obozu jenieckeigo? Wszyscy publicysci sie na niego powoluja a czy on naprawde istnieje?max
Gość Napisano 22 Czerwiec 2002 Napisano 22 Czerwiec 2002 przypominam ze temat Gór Sowich jest pierwszym z szeregu tematycznych forum hipotez i teorii. Niewątpliwie jednym z kolejnych będzie lubiąż.
past Napisano 23 Czerwiec 2002 Napisano 23 Czerwiec 2002 ciekawa czy prawdziwe są historie o zatrzymaniu eksploracji w latach 80 tych??? i o ciekawych ich wynikach???
Gość Napisano 26 Czerwiec 2002 Napisano 26 Czerwiec 2002 z tego co mi wiadomo faktycznie w latach 80-tych prace wstrzymano a czy jest cos interesujacego no coz sam klasztor jest bardziej niz piekny i legenda jest piekna i sa miejsca ktore warto zbadac.
past Napisano 27 Czerwiec 2002 Napisano 27 Czerwiec 2002 tak ale z tego co słyszałem to potzebny jest ciężki sprzęt , więc pewnie jak w 80 latach połowa skarbu jaki tam odkryją wsiąknie i znajdzie się po kilku latach w Europie Zachodniej
Gość Napisano 27 Czerwiec 2002 Napisano 27 Czerwiec 2002 czescw latch 80 prowadzono w Lubiazu chyba 3 akcje z udzialem wojska. ostatnia, najbardziej zaawansowana nie przyniosla spodziewanych rezultatow, choc do wspolpracy wzieto specow od zdjec lotniczych, georadarow, a nawet rozdzkazy. Wyniki wszystkich tych dzialan sa znane... nawet sa opracowane dla armii. :)pozdrrk
past Napisano 27 Czerwiec 2002 Napisano 27 Czerwiec 2002 czyli historie o tajemniczym zatrzymaniu prac prez Wielkiego Brata to plotki????????
Gość Napisano 28 Czerwiec 2002 Napisano 28 Czerwiec 2002 owszem prace zostaly wstrzymane i trudno dzis powiedziec czy stali za tym sasiedzi zza Buga czy Odry. Moze byla to wewnetrzna decyzja i ku temu bym sie sklanial. Nie znaleziono po prostu nic co mogloby potwierdzic hipotezy. Wycofano wiec ekipe.pozdrrk
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.