Gość Napisano 24 Czerwiec 2002 Napisano 24 Czerwiec 2002 Panie Gandalf widzę, że maksymy prawnicze są Panu nieobce. Dodam jeszcze jedną która mówi, że ... myślenie nie podlega karze". Myślenie Szanowny Panie. Co do partii to polecam gorąco zaangażować się w ruch Samoobrony, ta partia potrzebuje takich pistoletów". Panie Weter a już myślałem, że ta retoryka już nas ominie a tu nagle siekierka !!! Proszę przeczytać tą po której oburzą się posiadacze akwenów wodnych. Osuszyć wszystkie jeziora bo można się utopić !!! Głupie nie !!! Na koniec dodam, że pewnie bym się nie odezwał w tej sprawie ale zauważyłem podobne myslenie u m.in. Pana Undergrounda. Qaz
Krisga Napisano 24 Czerwiec 2002 Napisano 24 Czerwiec 2002 Do Hartmanna a Wielkopolska ??? Piłujemy iglicę czy lufę wzdłóż???składał ktoś w Wielkopolsce podanie o pozwolenie?????Jak ktoś ma doświadczenie z tym tematem chętnie poczytam.
Gość Napisano 24 Czerwiec 2002 Napisano 24 Czerwiec 2002 Do p. Qaz.Dziekuje za post. Dziekuje za zaproszenie do Samoobrony, lecz jak to sie mowi po angielsku: his is not my cup of tea". Moze dla Pana?Nie pamietam czy chcialem kogos karac za myslenie? No ale jesli na ktoryms poscie tak napisalem to przepraszam tych zle o mnie i o innych myslacych (nie chce ich karac).Wracajac jedak do wlasciwegotematu to rozumiem, ze Sz. P. jest zadowolony z obecnej ustawy i ma Pan zezwolenie na kolekcjonowanie broni palnej. Moje gratulacje! Prosze zdradzic do ktorej K.W.P. sie Pan zgolsil i jak Pan umotywowal chce posiadania kolekcji?....Z szacunkiem,Gandalf de Grey
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.