FALKE-63 Napisano 27 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2007 Na Allegro pojawiła się klamra... orginał, jednak mam wątpliwości co do orginalności tej klamry. Może Horst wypowie się w tym temacie....http://www.allegro.pl/item245985911_niemiecka_klamra_orginal_polecam_wejdz_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 Witam!!! Do sprzedania mam niemiecka klamre , przelezala w skrzyni na strychu ostatnio ja przez przypadek znalazlem polecam Prawdziwa okazja!!!!!!!!! -- sam opis to już mnie ubawił :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 Mogła leżeć w skrzyni na strychu ale ile czasu? he he... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro57 Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 kopia na pierwszy rzut oka mam ich 30 znam sie juz troszke na klamrach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.