waldefryk Napisano 27 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2007 Potrzebuję niewielkiej ilości , może być w małym pojemniku 100 ml nie wiem czy takie są w sprzedaży , wiem , że najlepiej w sklepie myśliwskim niestety z powodu choroby na razie jest to niemożliwe, można to dostać gdzieś w sprzedaży wysyłkowej ? Będę bardzo wdzięczny za pomoc.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 To środek rekomendowany przez Browninga, tm bym szukał wysyłkowo. Ja kupowałem większe opakowania z atomizerem, tak małych nie spotkałem. Środek z własnego doświadczenia polecam.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldefryk Napisano 28 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2007 Dzięki śliczne.... znalazlem sklep internetowypozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.