RayanPeter Napisano 26 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2008 Nie ma spr.Było miło poznać;)Pobiegałem jeszcze z 2 h ale bez lepszych wyników, skonczyły sie monetki w kieszeni;p hehehepsi Id i troche przedwojennych monetek.Jutro chyba luz bo za oknem tajfun.pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RayanPeter Napisano 4 Luty 2008 Autor Share Napisano 4 Luty 2008 Kto bobrował w niedziele na kierszku?? i sie nie przywitał?Oj nie ładnie , nie ładnie.Pozdrawiam. Nast. razem zapraszam do wymiany doświadczeń z tego terenu.RayanPeter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 a w czwartek może czy w piątek gdzieś kopiecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RayanPeter Napisano 5 Luty 2008 Autor Share Napisano 5 Luty 2008 Jak narazie soptkania org. w sob/niedz w tyg. ciezko ze wzgledu na pracke i krótki dzionek, ale jezeli chcesz to zapraszamy w weeki. Jezeli pogoda sie utrzyma i dzien sie wydłuży to myśle ze w tygodniu tez cos zapalnujemy.Jak cos to prv.RayanPeter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xender Napisano 15 Luty 2008 Share Napisano 15 Luty 2008 WitamPanowie jakby coś to chętnie się dokleję" :) Jestem z okolicy i też mam czas ( ale tylko w niedziele ) Normalnie pracuję .Pozdrawiam wszystkich z okolic Konstancina - i nie tylko ;)Xender Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RayanPeter Napisano 15 Luty 2008 Autor Share Napisano 15 Luty 2008 OK;) mysle ze niedługo cos zaplanujemy. Bo jak narazie zapowiada sie kiepska pogoda!!Jak cos daj znac na prv to sie dogadamy pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.